Vés al contingut

Com matricular-me

Com matricular-me

Si ets estudiant de segon curs o posterior cal que consultis a la pàgina web del teu grau i dins el campus virtual a l'aula de titulació, totes les informacions rellevants per a la matrícula com: els horaris, grups i instruccions específiques pel teu grau. 

  • Si és la teva primera matrícula i has estat assignat a la UVic hauràs rebut unes credencials d’accés al Campus Virtual. Abans de fer la matrícula cal que activis el teu compte d’usuari amb el nom d’usuari i la clau d’accés rebudes. 
  • Si ja tens un compte d’usuari pots accedir al campus amb el teu nom d'usuari i clau d'accés.
  • Si no recordes la teva clau, utilitza l’opció “Has oblidat la clau?”. 
  • Si ja no tens un compte d’usuari actiu, accedeix al formulari Registra’m per crear-ne un de nou. Un cop creat, no oblidis activar-lo.  

Dins el campus virtual selecciona la icona "Tràmits".

Tràmits

  1. A la finestra emergent clica "Acceptar".
  2. Revisa les teves dades personals, llegeix i accepta, si escau, els consentiments.
  3. Per continuar clica a "Següent" o bé clica el botó "Assignatures a matricular", a la part superior de la pantalla. 

Trobaràs diferents pestanyes, has de seleccionar les assignatures que vols matricular a cada una d'elles.

Si ets estudiant de nou accés, has de seleccionar totes les assignatures de primer curs que t'apareixen a la pantalla, si vens de CFGS i tens convalidacions també hauràs de matricular les assignatures de la pestanya "Reconegudes".

  • "Pendent": conté les assignatures que has matriculat anteriorment i que no has superat. 
  • "Pla": conté les assignatures del teu pla d'estudis que no has matriculat anteriorment. 
  • "Pre-inscrita": conté les assignatures optatives i de pràctiques extracurriculars autoritzades. Hauràs de matricular-les obligatòriament totes, si cal modificar-les s'haurà de fer en el següent període extraordinari de modificació de matrícula.
  • "Programa Internacional": conté les assignatures autoritzades en programes de mobilitat. Hauràs de matricular-les totes. Si vols fer alguna modificació caldrà sol·licitar l'autorització del/la coordinador/a de Relacions Internacionals del centre i/o del Servei de Carreres Professionals (pràctiques de mobilitat).
  • "Reconegudes": conté les assignatures i activitats reconegudes i/o convalidades (assignatures d'estudis universitaris previs, convalidacions de CFGS, RAC, experiència professional, etc.) 

Si tens possibilitat de triar torn/grup, el programa te l'oferirà. Si no, se t'assignarà de forma automàtica el mateix grup que el curs anterior o el que et pertoqui. Consulta més informació sobre l'assignació de grup a "Altres informacions de matrícula".

Si busques assignatures concretes i no les trobes, pots afegir-les mitjançant el requadre vermell "Afegir assignatures mitjançant codi" a través del codi de l'assignatura que trobaràs en el teu pla d'estudi.

  1. Descomptes

Si creus  que tens dret a algun descompte en la matrícula:

  • Cal que abans d'efectuar-la facis arribar el document que ho acredita a l'Àrea de Gestió Acadèmica per correu electrònic a descomptes@uvic.cat
  • Selecciona els descomptes disponibles. Si tens més d'un descompte disponible, només pots seleccionar-ne un, el que més et convingui. 
  • En cas de fer pagament únic, el descompte associat a aquest tipus de pagament et sortirà seleccionat per defecte i és compatible amb els altres descomptes.

  1. Sistemes de pagament

Selecciona el tipus de pagament, únic o fraccionat.

  1. Formes de pagament

Cal que triïs la forma de pagament. Consulta els sistemes de pagament i descomptes.

  • Domiciliació bancària (per a tots els estudiants excepte alguns comptes bancaris estrangers): per domiciliar el rebut, cal que ens facilitis l'IBAN i el nom del titular del compte. En cas que siguis estudiant estranger d'un país de fora de la Unió Europea que no accepti càrrecs directes SEPA, no pots escollir aquesta forma de pagament.
  • Targeta bancària (TPV) - (només per a estudiants estrangers): permet fer el pagament amb targeta bancària per Internet. Comprova abans el límit de pagament de la teva targeta.

    En cas de demanar un préstec bancari a altres entitats, cal que facis els tràmits a la teva oficina directament abans de fer la matrícula i, un cop concedit el préstec, cal que abonis la totalitat de l’import de la matrícula a la UVic-UCC.
     
  1. Domiciliació bancària

Accepta el missatge de domiciliació bancària

Abans de confirmar revisa les dades i llegeix les informacions relacionades amb els teus drets i deures com a estudiant de la UVic-UCC.

En finalitzar la matrícula rebràs un correu electrònic de confirmació amb l'imprès de matrícula, l'imprès de reconeixement de crèdits, si escau, i el document SEPA de pagament.

També pots consultar-la a través de "Tràmits" en qualsevol moment a través de l'opció "Consulta de la matrícula".

Ajuda'ns a millorar el procés de matrícula responent una breu enquesta de valoració que trobaràs al final del procés.

Un cop feta la matrícula, torna a "Tràmits" i vés a "Lliurament de la documentació de matrícula".

Clica "Nova sol·licitud" i l'opció "Documentació de matrícula".

Nova sol·licitud

A continuació, clica sobre la fletxa de l’estudi.

Estudi

Adjunta la documentació seleccionant un document i clicant a “adjunta” tantes vegades com documents vulguis adjuntar. Comprova que s’adjunta correctament. Revisa a la part inferior “Documents adjunts” que hi vegis tots els documents que has pujat.

Adjunta

Fes següent i confirma la sol·licitud.

En finalitzar la matrícula, cal que carreguis la teva foto de perfil al Campus Virtual per tal d'identificar-te correctament a les aules i també a través de la teva Targeta Universitària Intel·ligent (TUI). Per fer-ho des del campus virtual vés a "Preferències" en la part superior i clica sobre la imatge per carregar-ne una. 

Si en qualsevol moment del procés tens algun dubte o es produeix un error de l'aplicació que no pots resoldre, contacta amb l'Àrea de Gestió Acadèmica:

Contacte

  • Horari d'atenció:
    • de dilluns a divendres, de 10 a 13h i de 15.30 a 18h (excepte dies festius)
    • de dilluns a divendres, de 9 a 14h (juliol)

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte