Vés al contingut

Què has de saber després de la matrícula?

Informació acadèmica

Modificació de matrícula

Si després d'efectuar la matrícula en línia has de fer alguna modificació, ho podràs fer durant el període de modificació de matrícula que es detalla a continuació.

Com

En les dates establertes podràs modificar la teva matrícula accedint al campus virtual, a l’aplicació UAcadèmic, “Màsters universitaris” i clicant a “Modificació Matrícula". Podràs revisar i modificar totes les dades que vas facilitar en la matrícula: dades personals, dades acadèmiques i dades econòmiques. Caldrà que passis per totes i cada una d’aquestes pantalles confirmant la informació. En l’apartat d’assignatures a matricular podràs afegir o treure assignatures segons la teva necessitat:

  • Podràs eliminar assignatures anant a “la meva selecció” per esborrar l’assignatura matriculada anteriorment.
  • En cas de voler afegir assignatures podràs buscar-la a la pestanya pla o bé fent una cerca pel codi d’assignatura i afegir-la a la teva matricula.

Nota: a la modificació del mes de febrer recorda que si anul·les alguna assignatura, serà sense retorn econòmic de l’import tal i com consta a la normativa.

Totes les modificacions ordinàries seran aprovades i validades pel responsable de cada centre i podran ser revocades segons normativa acadèmica. 

Quan

Modificació Ordinària de matrícula:

  • Del 21 al 23 d'octubre 2024

     

 

Pots sol·licitar el reconeixement d'assignatures per aprenentatges previs per:

  1. Estudis universitaris oficials cursats amb anterioritat, d'acord amb l'article 6 del RD 1393/2007.
  2. Estudis universitaris no oficials (títols propis).*
  3. Experiència laboral i professional acreditada relacionada amb les competències inherents al títol, que haurà de ser com a mínim de 3 anys. *

* Els crèdits reconeguts conjuntament pels aprenentatges 2 i 3 seran, com a màxim, del 15% dels crèdits totals del màster i s'incorporaran a l'expedient sense qualificació.

Procediment

  • Cal que presentis a la Secretaria de Centre la sol·licitud de reconeixement dirigida al cap d'estudis del màster que vols cursar.
  • El cap d'estudis farà arribar a la Comissió d'Admissió del màster la teva sol·licitud d'acord al que estableix la normativa de Màster oficial vigent.
  • La Comissió d'Admissió decidirà si resol la teva sol·licitud favorablement o no.

Documentació

  • Sol·licitud de reconeixement.
  • Programes de les assignatures aprovades amb el segell original de la Universitat on es van cursar.
  • Acreditacions corresponents d'estudis previs oficials:
    • Certificat Acadèmic Personal de la titulació universitària (ja presentat amb la documentació de la preinscripció).
    • Pla d'estudis de la titulació universitària cursada anteriorment, on hi consti la durada dels estudis en anys acadèmics i les assignatures que l'integren, amb el segell original de la Universitat on s'imparteixen.
  • Acreditacions corresponents a formació no oficial i/o activitat professional:
    • Certificat d'estudis en el qual constin les assignatures cursades.
    • Certificat de vida laboral + certificat acreditatiu de les tasques realitzades a l'empresa.

Informació econòmica

  • Pagament únic. En un termini aproximat d’entre 3 i 5 dies després d’haver efectuat la matrícula, et farem el càrrec bancari del rebut total de la matrícula.
  • Pagament fraccionat. En un termini aproximat d’entre 3 i 5 dies després d’haver efectuat la matrícula, et farem el càrrec bancari del primer pagament. El dia 1 de desembre et farem el càrrec del segon rebut.

Si has triat el pagament per préstec bancari, en un termini aproximat d’entre 3 i 5 dies després d’haver efectuat la matrícula, la Universitat et farà el càrrec d’una entrada del 15% del total de la matrícula. Paral·lelament, hauràs de tramitar el préstec, amb l’entitat bancària que has triat en el moment de matrícula, seguint les indicacions del web Sistemes de pagament i descomptes.

Si has triat un banc que no es troba publicat al nostre web (préstec extern), un cop la teva entitat t’hagi concedit el finançament, hauràs d’abonar el total de la matrícula (menys l’entrada del 15%). Consulta més informació sobre aquest sistema de pagament.

  • Mandat Sepa: en cas de modificar les dades bancàries, caldrà que imprimeixis el nou Mandat SEPA (autorització bancaria) i el signis juntament amb el titular del compte, si escau. Hauràs de fer arribar el document original a l’Àrea de Gestió Acadèmica després d’haver formalitzat la matrícula o enviar-lo per correu electrònic a uge@uvic.cat.

 

  • Beques i ajuts: consulta l’oferta de beques i ajuts disponibles, condicions i terminis a l’apartat de Beques i ajuts de màster de la pàgina web de la UVic-UCC.

Altres informacions d'interès

Si t'has matriculat a un màster presencial, quan comenci el curs, se’t farà arribar la carpeta d’estudiant.

Un cop feta la matricula, podràs accedir a les aules virtuals. A través d’aquests aules podràs:

  • Rebre missatges del professorat a la classe.
  • Consultar els materials proposats pel professorat.
  • Seguir enllaços a recursos d’interès a la web.
  • Lliurar treballs digitalment, en comptes de fer-ho en paper.
  • Utilitzar eines de comunicació, com ara els fòrums on tothom pot participar, demanar ajuda, opinar, etc.

El carnet d’estudiant UVic t'identifica com a membre de la comunitat universitària de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i t'ofereix un bon nombre de serveis que et poden ajudar en els estudis. El carnet de la UVic també et proporciona descomptes i avantatges en molts establiments comercials i institucions d’arreu de Catalunya.

Consulta més informació sobre el carnet UVic.

La UVic-UCC ofereix la possibilitat de disposar d’un carnet d’esports que et permetrà accedir gratuïtament a cursos de pilates i escalada i, obtenir descomptes a diferents instal·lacions esportives.

Consulta informació addicional sobre la tramitació i els avantatges que t’ofereix el carnet d’esports.

Al finalitzar el procés de matrícula en línia hauràs de fer arribar una fotografia de tipus carnet mitjançant l'opció "canvia la foto" del Campus Virtual amb les característiques descrites.

La teva foto es  carregarà a la base de dades de la universitat i esdevindrà la teva foto de perfil, visible al Campus Virtual i a la Targeta Universitària Intel·ligent (TUI) - una aplicació per a smartphone que t'identifica com a membre de la comunitat universitària de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte